Lego X Adidas ZX 8000’e

Bu ayın başlarında kısa bir göz attıktan sonra, şimdi Lego X Adidas ZX 8000’e daha yakından bakıyoruz. Danimarkalı oyuncak üreticisinin ünlü birbirine bağlı plastik tuğlalarından esinlenerek , bu A-ZX serisinden en yaratıcı sürümlerden biri olmalı!

Beyaz bir örgü taban üzerinde çalışan bu, bir dizi tereyağlı pürüzsüz süet panelle kaplanmıştır. Sarı üç şerit markası, ZX 8000’in yan ve medial taraflarını süslerken, tuğla detaylandırma üst kirpikler, Dubrae dantel kilidi ve topuk kabı boyunca gelir.

Adidas aracılığıyla görüntü

Adidas aracılığıyla görüntü
Ortak markalama dil ve tabanlık boyunca gelir ve her şeyi yuvarlamak, konfor, yastıklama ve desteğin en iyi kombinasyonunu kullanan Adidas ZX infüzyonlu bir orta tabandır. Bunların hepsi, tasarımı sonlandıran cesur kırmızı kauçuk bir dış tabanla doldurulur.

Perakende çifti Sean Wotherspoon’un geldiği özel baskı kutusuna gelmeyecek olsa da, Lego X Adidas ZX 8000 hala polis için garantili bir ihtiyaç! 25 Eylül’de piyasaya sürülmesi bekleniyor, en iyi polis şansınız için tek satıcıya kilitli tuttuğunuzdan emin olun! Bu istenen işbirliği hakkında ne düşündüğünüzü bize bildirin ve buradayken, Sean Wotherspoon X Adidas ZX 8000’e henüz en iyi şekilde bakabilirsiniz!

Adidas aracılığıyla görüntü

Adidas aracılığıyla görüntü

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *